Секрети MIUI: як прискорити роботу вашого смартфона Xiaomi, щоб все літало

Ми завжди поважаємо працю розробників та програмістів, які працюють у великих компаніях. І ми, безумовно, розуміємо, що в штаті співробітників Xiaomi знаходяться дуже недурні люди, які дійсно намагаються всіляко покращити пристрої компанії. Однією з налаштувань, яка призначена для підвищення якості роботи смартфонів, є Оптимізація MIUI. Функціонал даної оптимізації не дуже добре відомий, але вона призначена для паралельного завантаження ПЗ, підвищення плавності роботи девайса та зменшення енергоспоживання.

 

Насправді всі плюси іноді перекреслюються. Справа в тому, що налаштування “Оптимізація MIUI” не дозволяє коректно використовувати сторонні лончери та робочі столи на MIUI. Користувачі зіткнулися з помилками під час встановлення Apex, Nova, Google Now Launcher. Деякі користувачі не можуть встановити шпалери, у когось з’являються гальма при серфінгу та зависання браузера. Доходить навіть до зависання музичного плеєра. Таким чином, якщо з вашим смартфонів відбувається щось незрозуміле, то ми рекомендуємо спробувати відключити оптимізацію. Як це зробити? Все досить просто.

Заходимо до налаштувань, відкриваємо «Додаткові налаштування». Тепер потрібно зайти до розділу “Для розробників”. Якщо він не відображається, його потрібно активувати, зробивши безліч швидких дотиків за версією MIUI в інформації про пристрій. У налаштуваннях для розробників опускаємося в самий низ до рядка “Оптимізація MIUI” або “MIUI Optimization” і відключаємо її.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.