Monobank дозволив передавати родичам долари та євро

Керівництво Monobank звернулось до клієнтів з важливим повідомленням: у банку тепер доступна нова послуга, яка точно знадобиться кожному. Стосується вона тих, хто бажає здійснити грошові перекази у доларах та євро. Тепер перекази можна робити лише родичам.

Мобільний банк вирішив, що отримати та відправляти перекази можуть тільки родичі від роличів. Тепер вам доведеться при проведенні кожної транзакції надавати копії документів, що підтверджують факт наявності спорідненості між відправником та одержувачем валютного переказу.

До родичів, яким ви хочете надіслати кошти відносяться: чоловік, дружина, діти, батьки, брати та сестри, опікуни, тітки та дядьки, кузени, племінники, бабусі та дідусі, а також онуки. Копію документів необхідно буде відправляти у службу підтримки прямо через додаток monobank. Питання комісії поки невідоме.

Якщо ви  захочете здійснити транзакцію, потірбно брати до уваги те, що картка отримувача має підтримувати валюту в якій ви відправляєте переказ. Тому, одразу радимо вам отримати доларову та єврову картку.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.