ПриватБанк почав виплачувати українцям по 450 гривень: як отримати гроші

Багатьом українцям довелось внаслідок війни шукати більш безпечних куточків. Проте, багато громадян погодились прийняти в своїх домівках переселенців. Та мало хто знає, що ті хто прийняв біженців, зможуть отримати компенсації від Червоного Хреста. Виплати будуть приходити від ПриватБанку.

Червоний Хрест вже розпочав виплату компенсації за програмою «Прихисток». Отримувати виплати українці можуть за допомогою PrivatMoney. Важливою умовою є те, аби ваші переселенці мати офіційний статус внутрішньо переміщеної особи. Для цього їм варто звернутись до органів соціального захисту. Також, аби отримати компенсацію ви повинні прихистити в себе біженців на безкоштовній основі.

Алгоритм отримання компенсації:

  1. Зареєструвати житло на платформі «Прихисток». Майте на увазі, що це потрібно зробити не пізніше наступного дня після подачі заяви до органів самоврядування;
  2. В анкеті вказати ПІБ кожного з ВПО;
  3. Додати копії документів, що посвідчують особу.

Крім того, якщо кількість переселенців, які у вас проживають змінюється, вам необхідно вказати цю інформацію. Також, якщо переселенці вже не проживають у вас, то про це потрібно повідомити представників сільської, селищної, міської громади, де розташоване ваше житло.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.