В ПриватБанку можна отримати ще одну грошову допомогу щомісячно

Українці, які дали притулок у своєму будинку вимушених переселенців, можуть отримати фінансову допомогу від Червоного Хреста через ПриватБанк. Про це повідомляє прес-служба банку. Йдеться про компенсації людям, які дали притулок ВПО за програмою “Прихисток”. Як зазначили у ПриватБанку, отримати гроші можна буде через систему PrivatMoney, а сума становить 14,77 грн. на добу за одну особу. Виходить, що на місяць розмір виплати становить 450 гривень за одну особу.

Для того, щоб отримати гроші, потрібно на спеціальному сайті зареєструвати своє житло, а також не пізніше ніж наступного дня подати заяву до органів місцевого самоврядування. У цій заяві мають бути зазначені ПІБ розміщених осіб. До цієї заяви слід також приєднати копії документів, що засвідчують їх особи. У той день, коли розміщення ВПО особи припиняється або змінюється інформація про кількість таких осіб, потрібно також подати відповідну заяву. Далі за отриманням грошової допомоги слід звертатися до виконкому сільської, селищної, міської ради за місцем знаходження житлового приміщення особисто.

Ми повідомляли, що народні депутати під час війни продовжують отримувати компенсацію із держбюджету за оренду житла. У травні на цю державу витратило понад 1 мільйон гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.