Що купити замість Xiaomi Mi Band 7: найкращі альтернативи фітнес-трекеру

Вам не потрібно витрачатися тисячі гривень на покупку багатофункціонального сучасного фітнес-трекера, адже коли йдеться про спортивні браслети, то тут дешево не означає погано. Одним з найкращих бюджетних програм серед фітнес-трекерів на сьогоднішній день є Xiaomi Mi Band 7, який пропонується безліч функцій — від контролю за тренуваннями до моніторингу частоти серцевих скорочень та рівня кисню в крові. Однак якщо ви з тих чи інших причин не можете купити Xiaomi Mi Band 7, то ми підготували для вас чотири найкращі альтернативи.

Huawei Band 6
Якщо ви не можете придбати Xiaomi Mi Band 7, то як недорогу альтернативу варто розглянути Huawei Band 6. Зовні цей фітнес-трекер схожий на смарт-годинник з великим 1,47-дюймовим AMOLED-дисплеєм. Серед його опцій – система цілодобового контролю за рівнем кисню в крові, 96 режимів тренувань, моніторинг жіночих циклів та багато інших функцій.


Переваги Huawei Band 6:

зручний форм-фактор;
висока автономність;
безліч режимів тренувань;
цілодобовий моніторинг рівня кисню у крові.

Недоліки Huawei Band 6:

обмежені функції порівняно зі смарт-годинником;
незнімний браслет;
датчик серцевого ритму не працює під час тренувань.

Fitbit Inspire 2
Inspire 2 – це найдешевший фітнес-трекер в асортименті Fitbit, який ідеально підійде спортсменам та любителям активного способу життя. Тут є GPS, система моніторингу сну, точне відстеження серцевого ритму та інших стандартних показників фізичної активності. Браслет одягнений у легкий корпус, який виконаний у досить несмачному дизайні.

Переваги Fitbit Inspire 2:

компактний та легкий форм-фактор;
точне відстеження фізичної активності, стану здоров’я та сну;
підтримка GPS.

Недоліки Fitbit Inspire 2:

нудний дизайн;
поганий дисплей;
проблемні бічні кнопки, які завжди реагують на натискання.

Amazfit Band 5
Фактично Huami Amazfit Band 5 – це клон Xiaomi Mi Band 5. Цей фітнес-трекер має датчик контролю рівня кисню в крові, оптичний датчик серцевого ритму та режим моніторингу сну. Також він здатний відстежувати пройдені кроки та відстань, витрачені калорії та пропонує понад десять унікальних режимів тренування. Час роботи без підзарядки становить близько двох тижнів.

 

Незважаючи на всі переваги, слід визнати, що Huami Amazfit Band 5 вже застарів. Однак це, як і раніше, хороша альтернатива лінійці фітнес-браслетів Xiaomi і досить бюджетний пристрій.

 

Fitbit Charge 5
Charge 5 стоїть на сходинку вище ніж інший фітнес-трекер Fitbit, який потрапив у нашу підбірку. Він може похвалитися яскравим OLED-дисплеєм, тонким та зручним корпусом, датчиком стресу, датчиком рівня кисню в крові, температурним датчиком та, звичайно ж, вбудованим GPS. Але чи варто вибрати саме цей апарат? Якщо вам вартість пристрою не має жодного значення, то ми радимо всім звернути увагу на Fitbit Charge 5, нехай він і коштує на 50 доларів дорожче, ніж його попередник в особі Charge 4.

 

Переваги Fitbit Charge 5:

яскравий красивий та повнокольоровий OLED-дисплей;
більш тонкий та легкий корпус у порівнянні з попередником;
датчики рівня кисню в крові, стресу та температури тіла.
точне відстеження.


Недоліки Fitbit Charge 5:

відсутність альтиметра;
низька автономність;
висока ціна.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.