5 кращих недорогих смарт годинників Xiaomi

Не можна не визнати той факт, що Xiaomi є одним з провідних гравців світового ринку електроніки, що носиться. В асортименті цієї китайської компанії є безліч розумних годинників та фітнес-трекерів, які поєднують у собі відмінні характеристики, демократичну ціну та стильний зовнішній вигляд.

Xiaomi випускає смарт-годинник не тільки під власним брендом, але й під кількома суббрендами, у тому числі Amazfit і Redmi, а також допомагає у створенні електроніки, що носиться партнерському бренду Haylou. І саме смарт-годинник Xiaomi став темою нашої нової добірки.

Haylou RT2


Haylou RT2 – це один з найдешевших смарт-годин, випущений Xiaomi. Менше ніж за 1100 гривень вони можуть похвалитися 1,32-дюймовим TFT-дисплеєм з роздільною здатністю 360 на 360 пікселів та вигнутим захисним склом з ефектом 2.5D, водонепроникним корпусом зі ступенем захисту IP68 та безлічі різних опцій для контролю за станом здоров’я та фіз власника. Так, цей смарт-годинник здатний цілодобово відслідковувати ваш серцевий ритм і попереджати про будь-які зміни. Також вони пропонують дихальні вправи та 12 спортивних режимів, включаючи ходьбу, біг, їзду на велосипеді, йогу, футбол та інші.

Ще одна фішка Haylou RT2 полягає у високій автономності. Годинник здатний пропрацювати без підзарядки до 20 днів у базовому режимі та до 12 днів у повсякденному.

Haylou RS4 Plus


Ця модель смарт-годин коштує близько 1100гривень і зовні дуже схожа на куди дорожчі Apple Watch. Серед особливостей пристрою – 1,78-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 368х448 пікселів та частотою оновлення 60 Гц, металевий корпус з магнітним ремінцем та водонепроникністю (IP68). Із систем стеження за станом здоров’я тут є моніторинг сну, інтелектуальний моніторинг рівня кисню в крові, пульсометр, відстеження рівня стресу та контроль за жіночими циклами, чим не можуть похвалитися інші дешеві смарт-години. Також потрібно відзначити підтримку більш ніж 100 різних спортивних режимів та інтеграцію з мобільним додатком, де ви можете стежити за своїми тренуваннями.

Що ж до автономності, то Haylou RS4 Plus здатні пропрацювати без підзарядки від 10 до 28 днів залежно від режиму використання.

Amazfit Bip U


Amazfit Bip U оснащені 1,43-дюймовим TFT-дисплеєм з роздільною здатністю 320 на 302 пікселі та захисним 2.5D-склом. Важить смарт-годинник всього 31 грам, що робить його однією з найлегших моделей у своєму класі.

Корпус годинника захищений від вологи і здатний витримувати занурення під воду на глибину до 50 метрів. Серед особливостей пристрою – датчик BioTracker 2 PPG для контролю частоти серцевих скорочень, вимірювання рівня кисню в крові та цілодобового моніторингу рівня стресу. Крім того, Amazfit Bip U підтримують понад 60 спортивних режимів. У плані автономності годинник здатний протриматися без підзарядки до 9 днів. Ціна питання – трохи менше 1500 гривень.

Redmi Watch 2 Lite


Ця модель смарт-годинника поєднує в собі одночасно доступну ціну та елегантний зовнішній вигляд. Його характеристики включають 1,55-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 360 на 320 пікселів, вбудований високочутливий GPS і цілий набір датчиків для контролю за різними показниками фізичної активності та стану здоров’я, в тому числі для цілодобового моніторингу рівня кисню в крові, серцевого ритму, рівня стресу та моніторингу сну. Корпус годинника має захист від вологи і здатний витримати занурення на глибину до 50 метрів, а значить, вам не доведеться знімати їх із зап’ястя в душі, басейні або за екстремальних погодних умов.

Redmi Watch 2 Lite здатні пропрацювати без підзарядки до 10 днів та сумісні з мобільним додатком Xiaomi Wear, де ви можете переглядати дані про своє здоров’я та фізичну активність. Також варто відзначити наявність підтримки понад 100 різних циферблатів та загалом 100 спортивних режимів. Обійдеться цей смарт-годинник вам приблизно в 1900 гривень.

Redmi Smart Band Pro


Це найновіша модель у лінійці недорогих смарт-годин Xiaomi. Цей гаджет, який сам виробник називає фітнес-браслетом, за своїми технічними характеристиками та зовнішнім виглядом більше нагадує смарт-годинник. Він оснащений 1,47-дюймовим AMOLED-дисплеєм, який займає 66,7% площі лицьової панелі та має роздільну здатність 368 на 194 пікселі при максимальній яскравості 450 ніт.

Браслет підтримує понад 50 різних циферблатів і одягнений у водонепроникний корпус, здатний витримати занурення на глибину до 50 метрів. Redmi Smart Band Pro має більше 110 режимів тренувань, цілодобовий моніторинг серцевого ритму, рівня стресу та кисню в крові, а також функцію відстеження жіночих циклів та контроль за диханням.

Якщо говорити про автономність, то тут Redmi Smart Band Pro перевершує багатьох конкурентів. Фітнес-трекер здатний пропрацювати без підзарядки до 14 днів у стандартному режимі та до 20 днів у енергозберігаючому режимі. Обійдеться цей розумний аксесуар дешевше за 1200 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.