Vodafone і Kyivstar презентували супербюджетні тарифні плани з інтернетом

Мобільні оператори всіляко намагаються допомагати українцям. Наприклад, старі та неактуальні тарифи закриваються, а увага зосереджується на більш важливих речей такі, як: відновлення пошкодженого обладнання та стабільність мережі. Багатьом українцям у період війни скоротили зарплату, а деякі взагалі залишились без роботи. Мобільні оператори прийняли рішення допомогти своїм абонентам та презентували бюджету лінійку тарифів.

«Київстар» презентував тариф «Ваш старт», який коштує 135 грн за 4 тижні користування. Абоненти в пакеті отримають 5 ГБ мобільного інтернету, безліміт дзвінків на Київстар та 100 хвилин на інші номери й за кордон. Також при користуванні тарифом Instagram, Facebook, Telegram, Twitter, Viber, WhatsApp, TikTok, а також державний портал  “Дiя” не тарифікуються.

Vodafone впалив абонентів вартістю послуги: тариф у 100 грн за 4 має все найнеобхідніше. SuperNet Turbo буде користуватись попитом у абонентів, які часто проводять час у Інтернеті. Пакет має 20 ГБ інтернету, безліміт всередині мережі Vodafone, 700 хвилин на всі номери та 50 SMS-повідомлень.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.