Xiaomi випустила приголомшливий 55-дюймовий телевізор 4K за 8200 гривень

Ні для кого не секрет, що китайська корпорація Xiaomi створює і випускає не тільки смартфони, планшети і навушники, але і безліч різних інших товарів на будь-який смак і колір, які всі бажаючі можуть придбати, після чого, слідом за чим, почати використовувати без будь-яких труднощів та складнощів. І ось, 14 червня 2022 року виявився представлений новий телевізор під фірмовим брендом, пропонує який просто приголомшливий за сукупністю якостей користувальницький досвід. Будь-яка людина, яка купить собі даний ТБ, безперечно залишиться ним задоволений, тому що подібна покупка не забере багато грошей, адже оцінена новинка компанією-виробником всього в 8200 гривень, за актуальним курсом долара.

За таку скромну грошову суму покупець отримує просто приголомшливий за сукупністю якостей телевізор, який безперечно коштує своїх грошей. Новинка може похвалитися величезним 55-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 4K Ultra HD (3840 х 2160 пікселів) із частотою оновлення 60 Гц. Новий телевізор побудований на базі процесора MediaTek MT9638, а обсяг оперативної пам’яті складає 2 ГБ. Такого «заліза» достатньо, щоб ТБ могло без проблем запускати фільми та серіали вагою 25 ГБ і більше, роблячи це без будь-яких труднощів. Підключити телевізор до інтернету можна за допомогою кабелю Ethernet, або бездротовим шляхом через Wi-Fi 802.11ac (2,4 ГГц + 5 ГГц). Пульт пристрою має вбудований мікрофон, що дозволяє віддавати голосові команди та користуватися голосовим керуванням.

Пульт підключається до телевізора через Bluetooth, підтримка якого реалізована на цьому телевізорі. Всі і кожен, хто куплять собі цей телевізор, можуть також розраховувати на 16 ГБ вбудованої пам’яті для зберігання різноманітних даних, кілька портів HDMI 2.0 для підключення ігрових приставок, комп’ютерів, телеприставок та інших пристроїв, повну підтримку магазину додатків Google Play з усіма випливають цього перевагами, а водночас привабливий зовнішній вигляд за рахунок тонких рамок на лицьовій частині. Компанія-виробник встановила на свій новий телевізор операційну систему Android TV, додавши до такої фірмової графічної оболонки MIUI TV. Офіційний продаж новинки розпочнеться вже 17 червня, тобто найближчої п’ятниці.

 

Починаючи з 17 червня на території Китаю почнуться продажі телевізора Xiaomi за 8200 гривень, а придбати собі такий зможуть усі охочі. При ціннику на такому скромному рівні новинка гарантовано дуже швидко стане справжнім хітом. Купивши такий ТВ і авторизувавшись у своєму обліковому записі Google Play, можна встановити на телевізор будь-які програми, у тому числі IVI, «Кінопошук», Netflix, HBO Max та багато інших, які дозволять дивитися контент та отримувати від такого максимально багато приємних позитивних емоцій.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.