AliExpress відновив доставку в Україну

З середи, 15 червня, торговельний майданчик AliExpress відновлює доставку в Україну. Про це йдеться у повідомленні акціонерного товариства “Укрпошта”.

“Тепер українці зможуть знову купувати товари з Китаю на найпопулярнішому у світі маркетплейсі AliExpress. Доставка в Україну “Укрпоштою” доступна вже з 15 червня”, йдеться у повідомленні.

На даний момент доставка замовлень можлива у 14 областях: Вінницьку, Житомирську, Івано-Франківську, Київську, Кіровоградську, Львівську, Полтавську, Рівненську, Сумську, Тернопільську, Хмельницьку, Черкаську, Чернігівську, а також Чернівецьку. Доставка в інші області поступово додаватиметься.

Українці зможуть оформити доставку через “Нову пошту”, яка також з 15 червня відновлює цю послугу. Товари з онлайн-магазину AliExpress привозитимуть в Україну безпосередньо з Китаю.

За словами керівника “Нової Пошти Глобал” Юрія Беневітського, після тривалих переговорів із китайськими партнерами вдалося досягти компромісу. Тепер українці можуть замовляти продукцію до найближчого відділення або пошти працюючих компаній.

Як зазначається, до війни українці замовляли з AliExpress понад 30 млн посилок протягом року, при цьому всі замовлення, що доставляються “Укрпоштою”, можна відстежити.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.