Київстар та Vodafone показали найбюджетніші тарифи

Українцям під час війни важливо підтримувати зв’язок з рідними та друзями. Тому, популярні мобільні оператори Київстар та Vodafone представили абонентам бюджетні тарифи з інтернетом.

Оператори під час війни закрили досить багато тарифів, які не користуються попитом. Це було зроблено для того, аби зосередити увагу на більш важливіших речах, Наприклад, відновленню пошкодженого покриття. Оператори також розробляють тарифи, які не вдарять по гаманцях українців та мають все необхідне.

«Київстар» презентував тариф «Ваш старт», який коштує 135 грн за 4 тижні користування. Абоненти в пакеті отримають 5 ГБ мобільного інтернету, безліміт дзвінків на Київстар та 100 хвилин на інші номери й за кордон. Також при користуванні тарифом Instagram, Facebook, Telegram, Twitter, Viber, WhatsApp, TikTok, а також державний портал  “Дiя” не тарифікуються.

Vodafone впалив абонентів вартістю послуги: тариф у 100 грн за 4 має все найнеобхідніше. SuperNet Turbo буде користуватись попитом у абонентів, які часто проводять час у Інтернеті. Пакет має 20 ГБ інтернету, безліміт всередині мережі Vodafone, 700 хвилин на всі номери та 50 SMS-повідомлень.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.