Binance заборонила виводити гроші

Крім Bitcoin, у ціні впала й інша основна криптовалютна валюта – Ethereum. Якщо ще 10 червня, у п’ятницю, її можна було придбати за $1750 доларів, то тепер її продають за $1240 доларів і навіть дешевше. Як можна легко помітити, вартість криптовалют стрімко скорочується, і на тлі цього криптобіржа Binance, яка є найбільшою у світі, вважала за необхідне екстрено заборонити виводити гроші з сервісу, тобто знімати такі з гаманців. За словами адміністрації сервісу, подібне рішення стало вимушеним заходом у зв’язку з рекордною феноменальною швидкістю зниження вартості та цінності різного роду криптовалютних активів. Тепер клієнти майданчика не можуть вивести криптовалюту зі своїх рахунків, якщо така зберігалася в биткоинах.

 

Починаючи з вечора 13 червня 2022 року мешканцям усіх країн світу стало недоступне виведення коштів з Binance кудись. Стверджується, що провиною всьому стала «транзакція, що зависла», проте очевидно, що насправді сервіс намагається зупинити паніку серед інвесторів і запобігти тим самим зниження вартості різного роду криптовалют. Головна причина, чому знижується вартість криптовалюту, полягає в опублікованій інформації про високу інфляцію в США. Тепер, коли багато хто розуміє це, попит на криптовалюти почав стрімко скорочуватися, стаючи все меншим і меншим.

 

Ряд інших криптовалютних бірж також ввели заборону на виведення коштів і на перекази будь-кому, щоб уникнути масового відтоку цифрових активів на тлі паніки. Коли ті чи інші цінні монети знижуються в ціні за дві доби на 30%, навіть досвідчені інвестори та трейдери можуть згаряча їх продати, тим самим додатково збільшивши ситуацію. Коли знімуть заборону на виведення грошових коштів у цифровому вигляді – невідомо, тому що жодних подробиць на цей рахунок нині немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.