“ПриватБанк” суттєво оновив “Приват24”, як тепер користуватися додатком

«ПриватБанк» приємно здивував клієнтів: фінансова установа оновила функціонал мобільного додатку. Про це банк поділився на офіційній сторінці в соціальній мережі. Оновлена версія додатку має рекордну кількість оновлених сервісів.

Оновлення торкнулось послуг «Оплата частинами» і «Миттєва розстрочка». Тепер ви зможете частково оплачувати товари за мінімальними вкладами. Банк зазначає, що можна вносити навіть 1 гривню. В «Заощадженнях» ви зможете дистанційно відкривати та керувати депозитами, перейшовши до «Сервісів».

Також українці можуть скористатися новим сервісом «Моніторинг квитків». Він допоможе клієнтам в автоматичному пошуку знаходити квитки на потяг. Щоб скористатись послугою необхідно перейти до вкладки «Сервісів», а потім до «Транспорт» та «Потяг».

Крім того, клієнти зможуть скористатись та затестити новий спосіб ідентифікації клієнтів «Голосова біометрія». Вона дозволить ідентифікувати громадян під час звернення до клієнтської підтримки. Щоб налаштувати її необхідно перейди до «Профіль клієнта», відкрити «Безпеку» та «Голосову біометрію».

В декілька кліків українці зможуть замовити довідки за рахунками, перейшовши до «Сервіс довідок». В оновлені версії банківського додатку клієнти зможуть контролювати та замовити в свою кредитну історію за допомогою послуги «Кредитного рейтингу». У мобільному застосунку ви також зможете оформити страховку E-liki, яка охоплює вартість медикаментів, призначених сімейним лікарем. Для того, щоб скористуватися новенькими послугами вам необхідно оновити додаток.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.