ПриватБанк запустив нові функції у Приват24

«Приват24» здивував клієнтів оновленим функціоналом. Фінансова устранова гарантує, що нові функції полегшать життя клієнтам. Тепер клієнти зможуть частково гасити борг у сервісах «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка».

Крім того, у мобільному заснтосунку оновлено сервіс «Збереження». Тепер буде зручніше відкривати депозити та керувати ними. Для автоматичного пошуку квитків можеа скористатись сервісом «Могіториг квитків». Для цього варто перейти в меню до «Сервісів», а потім до «Транспорт» та «Потяг».

Тепер для клієнтів доступний новий спосіб ідентифікації клієнтів під назвою «Голосова біометрія». Вона дозволить ідентифікувати громадян під час звернення до клієнтської підтримки. Щоб налаштувати її необхідно перейди до «Профіль клієнта», відкрити «Безпеку» та «Голосову біометрію».

Якщо перейти до послуг та «Сервіс довідок», ви зможете замовити довідки за рахунками. Після оновлення це зробити значно простіше. Також клієнти зможуть замовити та контролювати кредитну історію за допомогою «Кредитного рейтингу». У мобільному застосунку ви також зможете оформити страховку E-liki, яка охоплює вартість медикаментів, призначених сімейним лікарем. Для того, щоб скористуватися новенькими послугами вам необхідно оновити додаток.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.