ПриватБанк почав виплачувати українцям грошову допомогу

Українці, яким довелось переїхати до безпечніших куточків країни та мають статус внутрішьно переміщені особи, зможуть отримати матеріальну допомогу. Проте, на виплати зможуть претендувати й інші типи сімей, які постраждали від війни. Напркилад, «ПриватБанк» вже розпочав виплачувати допомогу від Червоного Хреста.

Сума виплат становить 2500 грн на одну особу на місяць. Отримати допомогу можна як в на банківську картку, так і у відділеннях «ПриватБанку». Перевага в тому, що вам не доведеться реєструватись. Організація перераховує гроші тим сім’ям, які мають офіційний статус малозабезпечених, і до 24 лютого проживали в одній із наступних областей: Донецька, Луганська, Запорізька, Житомирська, Київська, Миколаївська, Сумська, Харківська, Херсонська та Чернігівська.

Кошти надійдуть на картку «єПідтримки»  на ім’я глави сім’ї, який офіційно зареєстрований у базі Мінсоцполітики. Після отримання допомоги представники Товариства Червоного Хреста України можуть зателефонувати до обраних учасників програми з метою провести коротке інтерв’ю.

Якщо вам у автоматичному режимі не надійшли кошти, то вам необхідно  звернутися до Міністерства соціальної політики України за номером 0 800 300 155.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.