Як отримати допомогу від ADRA Ukraine в 6600 гривень

На жаль, багато громадян нашої країни зазнали втрат внаслідок бойових дій. Велика кількість державних та міжнародних організацій вирішили допомогти українцям, виплачуючи матеріальну допомогу. Наприклад, громадяни можуть отримати додаткових 6600 гривень допомоги від ADRA Ukraine. Кошти виплачуються одноразово у рамках благодійної програми після реєстрації.

ADRA Ukraine ще з початку війни активно допомагає українцям, що зазнали втрат внаслідок бойових дій. Отримати допомогу зможуть:

  • сім’ї з дітьми, які перебувають на території воєнних дій або виїхали звідти;
  • багатодітні сім’ї, діти-сироти та напівсироти;
  • вагітні жінки та ті, які годують дитину;
  • жінки чи чоловіки, які самостійно утримують сім’ю;
  • громадяни від 50 років з інвалідністю;
  • особи з інвалідністю з хронічними захворюваннями/пораненням у результаті бойових дій.

Також для отримання коштів претендують громадяни, що перебувають у Києві, Харкові, Сумах, Миколаєві, Херсоні, Луганську, Донецьку, Житомирі, Запоріжжі, Чернігові. Для отримання допомоги потірбно подати заявку, зателефонувавши на гарячу лінію за номером (067) 333-17-52.

Після вашого дзвінка оператори почнуть опрацьовувати вашу заявку. Після цього вам необхідно надіслати фото/скан документів до чат-боту у Viber або Telegram. Власникам паперових паспортів необхідно пред’явити першу та другу сторінки паспорту, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження, документ, що підтверджує вашу категорію, за якою нараховуються виплати. Якщо ви маєте ID-картку, то вам доведеться також додати довідку про прописку.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.