Головні фішки камери Xiaomi 12

Нещодавно до вашої уваги був представлений огляд компактного флагмана Xiaomi 12. Смартфон крім приємного дизайну, потужного процесора і хорошого звуку отримав також непогану камеру зі своїми фішками. І тепер пропоную вам ознайомитися ближче з фішками камери Xiaomi 12. Ми розглянемо кожну настройку окремо, що вона дає і як нею користуватися.

Слідкуючий автофокус
Камера Xiaomi 12 оснащена новою технологією фокусування «Xiaomi ProFocus» з базою об’єктів, що поповнюється, і алгоритмом відстеження. Що дозволяє робити чіткі знімки навіть об’єктів, що рухаються. Наприклад, в налаштуваннях камери доступна функція «Нагляд автофокус» для людей, кішок і собак, що рухаються. Існує також ручний вибір об’єкта для відстеження за допомогою подвійного торкання.

 

Захоплення руху
Інша функція під назвою «Захоплення руху» дозволяє зменшити розмиття на фото з дітьми, тваринами та іншими рухомими об’єктами.

 

Автофокусування по очах
Як уже було сказано, камера Xiaomi 12 оснащена новою технологією фокусування «Xiaomi ProFocus», яка серед іншого пропонує функцію автофокусу по очах. Увімкнувши відповідне налаштування, камера смартфона зможе стежити за поглядом для постійного фокусування на очах, коли у кадрі знаходиться людина.

 

Автоматичний нічний режим
Ще камера Xiaomi 12 отримала універсальний режим для нічної зйомки, який також можна і автоматизувати. Увімкнувши в налаштуваннях функцію під назвою «Автоматичний нічний режим», ви дозволите камері смартфона автоматично покращувати якість фотографій в умовах низького освітлення. А точніше точніше передавати відтінки світла та тіні в нічний час, що дозволить робити хороші знімки у темний час доби.

 

Не оминули і можливості нічної відеозйомки в Xiaomi 12. За допомогою алгоритмів ІІ та технологій візуалізації відеорежим камери Xiaomi 12 автоматично підвищує яскравість сцени та зберігає більше деталей, ніж людське око, навіть у темну пору доби.

Нічний портретний режим
У камері Xiaomi 12 серед іншого вперше в історії компанії реалізовано нічний портретний режим. Тепер можна отримати досить чіткі портрети навіть у темну пору доби. Просто вмикайте портретний режим і творіть магію 🙂

Нехай перераховані вище фішки камери Xiaomi 12 зроблять вашу фото і відео зйомку на цьому смартфоні ще зручніше. Бажаю вам творчих успіхів на терені мобільної фото та відео зйомки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.