Як отримати додатково по 6600 грн грошової допомоги: на кого розраховані виплати

Багато українців зазнали втрат внаслідок війни. Тому, безліч українських та міжнародних організацій допомагають громадянам. Наприклад, українці мають можливість отримати додаткових 6600 гривень допомоги від ADRA Ukraine. Виплата є одноразовою та виплачується у рамках благодійної програми після реєстрації.

ADRA Ukraine ще з початку війни активно допомагає українцям, що зазнали втрат внаслідок бойових дій. Отримати допомогу зможуть:

  • сім’ї з дітьми, які перебувають на території воєнних дій або виїхали звідти;
  • багатодітні сім’ї, діти-сироти та напівсироти;
  • вагітні жінки та ті, які годують дитину;
  • жінки чи чоловіки, які самостійно утримують сім’ю;
  • громадяни від 50 років з інвалідністю;
  • особи з інвалідністю з хронічними захворюваннями/пораненням у результаті бойових дій.

Також для отримання коштів претендують громадяни, що перебувають у Києві, Харкові, Сумах, Миколаєві, Херсоні, Луганську, Донецьку, Житомирі, Запоріжжі, Чернігові. Для отримання допомоги потірбно подати заявку, зателефонувавши на гарячу лінію за номером (067) 333-17-52.

Після того, як оператори опрацюють вашу заявку, вам необхідно буде надіслати документи у чат-бот у Viber або Telegram. Для цього вам необхідно надіслати першу та другу сторінки паспорту, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження, документ, що підтверджує вашу категорію, за якою нараховуються виплати. Якщо у вас ID-картка, то потрібно додати також довідку про прописку.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.