Xiaomi випустила недорогий швидкий кондиціонер: охолодити за 30 секунд

Xiaomi щойно оголосила про випуск нового кондиціонера Giant Power Saving Pro 1.5 HP з більш високим рівнем енергоефективності та APF до 5.30. Кондиціонер також підтримує швидке охолодження за 30 секунд, швидке нагрівання за 60 секунд і працює в широкому діапазоні температур від -32°C до 60°C. Кондиціонер Xiaomi Giant Power Saving Pro 1.5 HP підходить для приміщень площею 16-20 квадратних метрів і має найкращий рівень енергоефективності та APF до 5,30. Порівняно зі своїм попередником енергоефективність дозволяє заощаджувати до 112% на рік.

Потім у нас є технологія самоадаптивного прогнозування потреби в охолодженні та обігріві та технологія самоадаптується оцінки стабільності приводу компресора, компресор може бути запущений на високій швидкості, а трубчасто-ребристий теплообмінник забезпечує область достатнього теплообміну. . У кондиціонері також використовується вентилятор із поперечним потоком діаметром 106 мм. Потік повітря сильніший, а об’єм циркулюючого повітря досягає 680 м³/год, забезпечуючи швидке охолодження та обігрів.

Крім того, Xiaomi Air Conditioner Giant Power Saving Pro 1.5 HP підтримує контроль температури на 0,5 градуса, може бути підключений до зволожувача Mijia та підтримує голосове управління Xiao Ai для включення кондиціонера та керування температурою простою пропозицією. Кондиціонер також оснащений високонадійною технологією управління перетворювачем частоти для екстремальних температур навколишнього середовища та технологією адаптивного компенсаційного управління швидкістю обертання вентилятора для досягнення надійної та стабільної роботи у широкому діапазоні температур та забезпечення нормальної роботи в екстремально холодних та жарких умовах.

Нарешті, високоефективна система вентиляторів великого діаметра з поперечним потоком та низьким рівнем шуму забезпечує рівномірний повітряний потік із рівнем шуму до 18 дБ (А).  Продається кондиціонер поки що виключно на китайському ринку і коштує 2499 юанів, що дорівнює приблизно 375 $.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.