ПриватБанк продовжив своїм клієнтам дуже корисну послугу

3 місяці тому фінансові установи полегшили кредитні умови своїм клієнтам увівши кредитні канікули. З 1 червня кредитні канікули закінчились, але ПриватБанк вирішив залишити клієнтам частину пільг. Серед них — знижена кредитна ставка. Але таку можливість отримують не всім.

Новину повідомив Олег Серга, прес-секретар Приватбанку. Попри те, що кредитні канікули вже закінчилися, більшість банків вирішили залишити клієнтам в частину пільг. Наприклад, ПриватБанк залишив своїм позичальником пільгу кредитну ставку

1,7%.

Серга пояснює, що саме таке рішення дозволить відкрити клієнту нову кредитну картку або збільшити кредитний ліміти за діючими картками. Навіть за 2 відкритими кредитними картками діятиме знижена вдвічі ставка. Щоб скористатися такими пільгами існує лише одга умова: клієнт має щомісяця вносити на погашення кредитної заборгованості не менше ніж 5% від суми боргу. Платежі повинні здійснюватись вчасно. Пільгами клієнти зможуть користуватись до серпня.

Якщо щомісячні платежі будуть меншими, то відсоткова ставка у такому разі зросте до 3,4% для карток Універсальна Голд та 3,5% для карт Універсальна.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.