ПриватБанк перестав видавати готівку частині українців

«ПриватБанк» звернувся до деяких українців з важливою новиною. Банк не буде видавати готівку українцям. Це пов‘я зано з тим, що фінансова установа перестала обслуговувати громадян, які опинилися під окупацією. На тимчасово окупованих територіях не обсуговуюються банкомати, в яких можна було поповнити запас готівки. На жаль, в магазинах безготівкового рахунку теж немає.

Мова йде про окупований Мелітополь. Місцеві жителі не можуть зняти коштів зі своїх банківських рахунків. Парадокс в тому, зл багато місцевих жителів продовжують працювати віддалено в українських компаніях та отримують зарплати в гривнях на картку. Тим паче, багато українців мають свої гривневі заощадження на карткі. Але купити на гривні майже неможливо: готівку банкомати не видають, а безконтактні платежі недоступні. Закрито навіть центральне відділення ПриватБанку.

Мелітопольців не можуть обслуговувати жодень з українських банків, адже готівка там закінчилась. Таким чином, для багатьох жителів Мелітополя життя в окупованому місті перетворилося на квест із пошуків їжі. Людям доводиться витратити не один день, аби добути собі хоч щось із продуктів. При цьому на АЗС міста можна заправити автомобіль тільки за готівку і лише за рублі.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.