В “Дії” з’явилися три нових послуги

Державний портал «Дія» продовжує оновлювати свій функціонал. Вже незабаром громадяни можуть скористатись трьома корисними послугами, які точно полегшать життя українців.

Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації, повідомив, що він разом з командою працює з запуском військових облігацій, пенсійного посвідчення та функцій електронного нотаріату. Крім того, від сьогодні громадянам стала доступна функція усиновлення. В порталі можна за декілька хвилин подати заявку та отримати консультацію.

Незабаром бажаючі зможуть подати пакет документів на кандидата в усиновлювачів, опікунів, батьків-вихователів прийомної сім’ї чи дитячого будинку сімейного типу, а також ознайомитись із анкетами дітей. Інформація буде надходити в автоматичному режимі, а після 15 днів з вами зв’яжуться та назначать день консультації.

Міністр також додає, що сьогодні понад 17,3 мільйонів українців користуються портало, а функціонал додатку буде поступово поповнюватись. Уряд планує перевести всі існуючі державні послуги до порталу.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.