Телевізор Xiaomi TV ES Pro 86 надійшов у продаж: ціна вражає

Тиждень тому компанія Xiaomi представила доступну 86-дюймову модель телевізора під назвою Xiaomi TV ES Pro, яка сьогодні надходить у продаж у Китаї за ціною 1200 доларів.

Xiaomi TV ES Pro оснащений гігантським 86-дюймовим дисплеєм роздільною здатністю 3840 x 2160 пікселів з охопленням 94% колірної гами DCI-P3. Дисплей займає 94,3% площі корпусу, він пропонує 100-рівневе підсвічування, 4096-рівневе затемнення та пікову яскравість 1000 кд/м2. ТБ також оснащений датчиком освітленості, який автоматично визначає навколишнє світло і відповідним чином регулює яскравість екрана.

Крім того, Mi TV ES Pro також підтримує частоту оновлення 120 Гц, технологію компенсації розмиття в динамічних сценах MEMC та відображення 1 мільярда кольорів. 86-дюймовий Xiaomi TV ES Pro оснащений інтерфейсом HDMI 2.1, що підтримує змінну частоту оновлення VRR, автоматичну низьку затримку ALLM. Дисплей пройшов сертифікацію AMD FreeSync Premium, забезпечуючи наднизьку затримку 4 мс.

 

ТБ Xiaomi TV ES Pro оснащений двома вбудованими потужними динаміками сумарною потужністю 30 Вт з підтримкою звуку Dolby. Smart TV оснащений платформою з чотирма ядрами Cortex-A73 у поєднанні з 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ флеш-пам’яті. Він працює під керуванням операційної системи MIUI TV та підтримує інтелектуальне голосове управління Xiao Ai, а також трансляцію зображення з Android, iOS, Windows та Mac.

86-дюймовий Xiaomi TV ES Pro оснащений портом HDMI 2.1, двома портами HDMI 2.0, двома портами USB, AV-входом, S/PDIF, антеною та мережним кабелем.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.