“Дія” вийшла на новий рівень можливостей

Мінцифра повідомила українцям чудову новину: державний портал «Дія» вийшов на новий рівень користування. Тепер документи з порталу будуть доступними не лише в Україні, а й у Європі.

Наприклад, вже незабаром документи з «Дії» будуть діяти у Польщі. Повідомляється, що як мінімум три країни готові працювати з українським цирофим порталом. Радісною новиною Михайло Федоров, Міністр цифрової трансформації. А й справді, в деяких сферах наша країна займає лідерські позиції. Наприклад, впровадження цифрових технологій та діджиталізації системи державного управління.

Українські клієнти вже давно оцінили державний портал, а європейські країни хочуть перейняти досвід та впровадити щось схоже. До таких країн належить Болгарія, Молдова та Словаччина. Країни вже готують закони, які дозволять використання е-документів, включаючи й документи українців, що розміщені в “Дії”. Це означає, що незабаром «Дія» вийде на європейський рівень.

За допомогою цирофих документів громадяни зможуть подорожувати між країнами та користуватись ними так вільно, як і паперовими документами

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.