ПриватБанк розповів коли українці отримають грошову допомогу з Дії

Багато громадян переймаються тим, що вони все ще не отримали своїх коштів від «єПідтримки». «ПриватБанк» розповів українцям, коли вони зможуть отримати свої державні виплати.

Громадяни насторожилися, адже більшість перселенців не отримали кошти за березень та квітень. Банк як завжди почав заспокоювати українців та наголошувати, що вже незабаром громадяни отримають свої кошти.

Пояснюється це тим, що Міністерство соціальної політики щомісяця нараховує кошти банки, які виплачують громадянам допомогу від «єПідтримки». Виплати здійснюються до 3, 13 та 23 числа включно. Це означає, що ті, хто не отримав своїх грошей до 23 травня, повинні очікувати виплати до 3 червня. Така ж схема виплат працює і в іншій фінансовій установі — Ощадбанку. 

Як виявилось, банки у затримці не винні: вони чекають кошти від Міністерства і одразу перераховують на рахунки українців. Затримка може бути спричинена проблемою при обробці заяв та формуванні реєстрів, або виникне дефіцит коштів у Мінсоцполітики, і тоді кошти банку перерахують із затримкою.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.