Мобільний зв’язок Київстар та Vodafone зник на деяких територіях

Деякі клієнти Київстар та Vodafone занепокоєні тим, що на окупованих територіях зникає мобільний зв’язок операторів. Перебої були помічені у Запорізькій, Херсонській та Сумській областях.

Крім того, місцеві жителі зафіксували, що у Мелітополі переміщалась армійська важтажівка окупантів. Тому, існують здогадки, що мережу спеціально глушили, через передислокацію ЗС РФ.

Після вибухів у окупованому Херсоні зв’язок зник у абонентів  Vodafone та Київстар. Першому вдалось відновити свою роботу, а от абоненти Київстару досі без зв’язку.

Представники Vodafone розповіли у чому річ. Причина тимчасової відсутності зв’язкову пов’язана з обривом волоконно-оптичної лінії зв’язку. Фахівці роблять все для того, аби якнайшвидше відновити роботу. Проте достовірно не відомо, коли мережі знову запрацює.

Жителі Сумської області також втрачали зв’язок. Vodafone інформував про аварійну ситуацію в мережі. Оператори рекомендують у таких ситуаціях скористатись опцією безкоштовного роумінгу та переключитись на мережу іншого українського мобільного оператора.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.