Київстар забезпечить українців безкоштовним інтернетом

Мобільний оператор «Київстар» повідомив про те, що вже незабаром буде забезпечено українців безкоштовним домашнім інтернетом. Послугою зможе користуватись певна категорія громадян.

Безкоштовним інтернетом зможуть користуватись жителі модульних містечок, яким держава надала тимчасове житло. Наприклад, перше містечко розташоване у Львові та налічує близько 120 будиночків. Оператор подбав про переселенців та забезпечив їх безкоштовним інтернетом.

«Київстар» готовий співпрацювати з обласними адміністраціями та надавати доступ до Wі-Fі будь-яких мобільних поселень. Для цього переселенцям потрібно подати заявку на електронну адресу wifi@kyivstar.net та вказати всі необхідні деталі.

Оператор вже неодноразово підтримує українців у такі непрості часи. Наприклад, було підключено Інтернет у бомбосховищах та укриттях. А закордоном оператор надає послуги українцям безкоштовно. А на окупованих територіях при виникненні перебоїв, спеціалісти Київстар у найкоротші терміни намагаються відновити неполадки.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.