Найкращі VPN-розширення для Chrome з безкоштовних у 2022 році для України

Щоб встановити будь-яке з цих або інших розширень для Chrome, необхідно натиснути на три крапки у верхньому лівому куті, потім вибрати рядок “Додаткові інструменти” > “Розширення”. Після цього натискаємо на три смужки у верхньому лівому кутку та вибираємо знизу “Відкрити інтернет-магазин Chrome”.

 

ZenMate — безкоштовний додаток, в якому можна підключитися до VPN-серверів у 4 країнах. Усі бажаючі можуть отримати розширений доступ, заплативши від $1.99 на місяць. Серед безкоштовних країн – Німеччина, Румунія, США та Сінгапур. Є пробний період, який дозволить оцінити якість сервісу та швидкість роботи.

Browsec VPN — один із найкращих сервісів. Тут також доступні 4 країни для безкоштовного підключення, платним передплатникам надається можливість підключення до VPN у 42 країнах. Ціна платної версії від $2.99. Досить простий і зрозумілий інтерфейс, який збігається з однойменною програмою для смартфонів.

Hotspot Shield Free VPN Proxy буде цікавим для мешканців України, оскільки розробник надає жителям цієї країни безкоштовний доступ до преміальної версії.

SetupVPN – Lifetime Free VPN підійде тим користувачам, які хочуть придбати одразу річну передплату. Її вартість становитиме $24, за ці гроші користувач може підключатися до VPN у 42 країнах, однак вам знадобиться реєстрація.

Windscribe надає користувачам 10 ГБ безкоштовного трафіку для ознайомлення з можливостями програми. А в день доступно 1 ГБ трафіку. Платна версія надає доступ до серверів у 69 країнах та 112 містах.

TunnelBear VPN – один з найпростіших і зрозуміліших VPN сервісів, користувачеві доступно 10 ГБ трафіку в місяці. Збільшити кількість трафіку можна запрошуючи друзів та розміщуючи посилання на додаток до різних соціальних мереж. Існує також необмежена платна версія.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.