Як через “Дію“ оформити грошову допомогу: детальна інструкція

Багато українців втратили можливість прпцювати та заробляти кошти. В «Дії» вже доступна функція, за допомогою якої можна отримувати допомогу по безробіттю. Виплати можна оформити онлайн у державному порталі.

Заявку на присвоєння статус безробітнього та отримання допомоги можна подати не виходячи з дому. Виплати будуть проводитись щомісяця. Єдиною умовою стало те, що ви втратили роботу через бойові дії, проте були офіційно працевлаштовані. Виплати стануть доступними для тих, хто не хоче продовжувати свою діяльність як ФОП та зареєстровані на тимчасово окупованих територіях та там, де йдуть бої.

Для цього потрібно перейти в «Дії» до послуг та обрати пункт «Допомога по  безробіттю». Після цього підтвердіть, що ви не є студентом денної форми навчання і дійсно втратили роботу. Наступним кроком оберіть місто та центр зайнятості, де плануєте отримати статус. Ви також зможете залишити свої контактні дані для зв’язку, паспортні дані та періодичність виплат, вказавши банківську картку.

Уважно перевірте достовірність даних та наділіть заяву. Працівники центру зайнятості оброблять її, а статус ви зможете дізнатись за допомогою push-повідомлень у додатку “Дія”.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.