Нова пошта змінює тарифи: що з цінами

З 23 травня 2022 року компанія “Нова пошта” змінює тарифи на доставку та вводить низку спрощень у тарифах та послугах для клієнтів для полегшення розрахунку вартості відправлення.

Про це повідомляє прес-служба НП.

Так, згідно з повідомленням, на клієнтів чекають шість головних змін:

Тариф на доставку посилок до поштоматів знизиться до 10 гривень – до 50 гривень. Ціна не залежатиме від географії доставки, проте є обмеження за вагою – до 20 кг.
Вагові градації у тарифах на доставку скоротяться. Так, замість 7 залишиться лише 3 тарифи за вагою – малий (до 2 кг – 60 гривень), середній (до 10 кг – 80 гривень) та великий (до 30 кг – 120 гривень). При цьому до тарифу буде включено оцінну вартість у 500 гривень, а доплата за доставку до села становитиме 20 гривень.
Вартість доставки документів у фірмовому конверті тепер складатиме 45 гривень.
Доплата за кожне додаткове місце в експрес-накладній зросте: для вантажу вагою до 2 кг – до 20 грн., до 10 кг – 40 грн., до 30 кг – 80 грн.
Тариф на доставку вантажів спростять. Тепер платитимуть за доставку вантажу вагою понад 30 кг клієнти за тарифом, що формується множенням ваги вантажу у кг на вартість доставки 1 кг. Ця вартість залежатиме від дальності доставки.
Кількість безкоштовного зберігання палет, вантажів, шин та дисків змінять. Так, для палетів продовжать з 2 до 3 днів, при цьому день прибуття не рахуватиметься, а для вантажів, шин і дисків скоротять з 7 до 3 днів без урахування дня прибуття.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.