Ще одна категорія українців можуть отримати грошову допомогу в 2500 гривень

Навіть у період війни держава не забуває про виплати та допомогу найвразливішим категоріям населення. Вже незабаром щомісячну допомогу зможе отримати ще одна категорія громадян. Окрім всіх існуючих допоміг, урядом було схвалено ще декілька програм, що передбачають щомісячні виплати.

Допомогу отримають громадяни, що постраждали внаслідок війни. Наприклад, жителі території, в яких тривають бокові дії, жителі деокупованих та окупованих територій. Інформація опублікована на урядовому порталі. Денис Шмигаль, глава Кабміну, повідомив, що уряд започаткував програму допомоги, учасники якої зможуть щомісячно отримувати 2200-2500 гривень.

“Виплати також зможуть отримати наші люди з деокупованих територій, з населених пунктів, які перебувають у зоні активних бойових дій, а також громадяни, які перебувають на тимчасово окупованій території. Разом з ООН, Червоним Хрестом, ЮНІСЕФ, Міжнародною організацією з міграції ми запустили проекти, які допоможуть нашим громадянам, які найбільше постраждали від війни”, – повідомив Денис Шмигаль.

Для отримання допомоги потрібно подати заявку на інформаційному порталі «єДопомога (edopomoga.gov.ua). Незабаром така можливість з’явиться у державному порталі «Дія».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.