“Київстар” надав абонентам безкоштовно відразу шість дуже важливих послуг

Мобільні оператори у складні часи для всіх українців намагається всіляко підтримувати їх. Так і мобільний оператор «Київстар» зробив важливе оголошення для своїх абонентів. Тепер користувачі зможуть отримати одразу 6 безкоштовних послуг.

Це зроблено для того, аби навіть у такі складні часи підприємці могли підтримувати свій бізнес. Це послуги від мобільного оператора в різних напрямках. Наприклад, для спілкування всередині компанії оператор надає тариф «Ваш», який буде доступний у формат «0-800» та платформу для самостійних розсилок ADWISER.

Більшість послуг клієнти зможуть використовувати безкоштовно. Наприклад, користуватися безкоштовно доступом до інтернету та офісних програм. До пакету також ходять сервіси які допоможуть працювати з будь-якого куточку України. Зокрема, мається на увазі сервіси Microsoft Office 365, Stor Docs, і віртуальна мережа VPN.

Оператор також пропонує скористатися підприємцям такими хмарними сховищами, як: Microsoft Azure, Backup, Recovery Commvault. Також підприємців зможуть скористатися сервісом проти кібер атак AntiDDoS.

За допомогою додатку StarKasa Виріш можете безкоштовно приймати платежі до 30 червня. Після цього терміну вартість послуги становитиме 200₴ на місяць. Більш вигідні тарифи та безкоштовні послуги ви зможете вибрати у мобільному додатку «Мій Київстар».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.