ПриватБанк виплачує українцям 6660 гривень: як отримати гроші

Раніше ми писали, що українські переселенці зможуть отримати допомогу у розмірі 2200 гривень від Всесвітньої продовольчої програми ООН. «ПриватБанк» повідомив, як можна отримати ці кошти.

Українці, яким довелось переїхати до більш безпечних куточків країни, зможуть отримати допомогу від програми ООН у розмірі 2200 гривень. Наприклад, сім’я з трьох осіб зможе отримати 6600 гривень.  Для отримання коштів вам необхідно завітати до найближчого центру ООН у вашому місті. З собою необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код та номер банківської картки.

Допомогу можна «зняти» ц терміналах, банківських відділеннях та в додатку «Приват24». Для зарахування коштів вам необхідно отримати спеціальне контрольне SMS з кодом. Його слід ввести при отриманні коштів у “Міжнародних переказах” через Western Union у Приват24.

Поки програма діє у наступних українських містах: Львів, Сторожинець, Чернівці, Павлоград, Стрий, Дніпро, Самбір, Тернопіль, Вінниця, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Кам’янське та Кривий Ріг.

Деталі можна дізнатися на гарячій лінії Всесвітньої продовольчої програми ООН за телефоном: 0 800 307 711.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.