Житло для українців з «Дії»: хто отримає першим

Нарешті інформація стосовно компенсованого житла стала відома всім українцям. Уряд назвав категорію громадян, які отримають квартири першими. На жаль, з кожним днем претендентів на житлову площу стає все більше і більше.

Зрозуміло, що не всі одразу зможуть отримати житло. Тому, уряду довелось встановити пріоритетність видачі. Міністр  Юлія Лапутіна підтвердила інформацію, що першими житло отримають ветерани. Чиновниця додала, що ще до війни уряд планував закрити житлові черги для ветеранів, які належать до категорії внутрішньо переміщених осіб.

Задля швидкого рішення даної проблеми, сили об’єднали три міністерства: Міністерства розвитку громад і територій, Мінсоцполітики і Мінфіну. Працівники цих сфер вже працюють над концепцією видачі житлової площі.

“Нещодавно відбувався Конгрес місцевих та регіональних влад при президентові України, де я порушувала це питання. Ми проговорили, що коли ми матимемо загальний план забезпечення житлом всього населення, то в ньому пріоритетними обов’язково будуть наші ветерани”, – повідомила Юлія Лапутіна.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.