Конкурент Київстар, Vodafone та lifecell показав безлімітний тариф за 25 гривень

Міжнародний віртуальний оператор Lycamobile швидко склав конкуренцію Київстар, Vodafone та lifecell за рахунок дешевих тарифів та можливості сплатити пакет послуг на кілька місяців і навіть на рік. Важливою перевагою компанії є те, що абонентам надають можливість безлімітно спілкуватися всередині мережі як в Україні, так і в усьому світі.

Особливо актуальні тарифи з лінійки “Globe” та “International” стали під час війни, оскільки багато українців змушені виїжджати з міст і навіть із країни у зв’язку з агресією Росії. З пакетами від Lycamobile абоненти зможуть залишатися на зв’язку та говорити безлімітно всередині країни та за її межами.

Так, вартість тарифу стартує від 25 грн. на місяць.

У тарифі “Globe S” абонентам надають безліміт на Lycamobile всередині України та в 23 країни світу та необмежену кількість СМС, а також 100 хвилин на інші номери всередині країни.

“Globe” розміру “M” і “M Plus” відрізняються кількістю хвилин, що нараховуються, на номери інших оперторів – 250 і 150 хвилин відповідно, а також тим, що другий розширений пакет надає 1 ГБ мобільного інтернету.

Пакет “International S” вартістю 25 грн/місяць забезпечує абонентів можливістю безлімітно дзвонити на Lycamobile в Україні та за кордоном, писати СМС, а також 35 хвилин на інші номери.

Тариф “International M” ціною 50 грн на 30 днів надає такі ж безлімітні можливості, проте включать 75 хвилин на інші номери. Розширений тариф “M Plus” за рахунок меншої кількості хвилин – всього 40 – гарантує 1 ГБ мобільного інтернету.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.