Погана якість фото та відео з камери в Telegram: як виправити

Все у цьому житті змінюється та еволюціонує. Півтора десятки років тому багато хто з нас користувався ICQ і був щасливий, можливість листування з користувачами з будь-якої точки світу здавалася чимось фантастичним.

На зміну їм прийшли месенджери WhatsApp та Viber. Зараз активно розвивається Telegram і цьому є відразу кілька причин. Telegram поєднує в собі властивості звичайного месенджера та цілої соціальної мережі, багато компаній, відомі особистості ведуть персональні канали, ви можете читати їх безпосередньо, без будь-якої цензури з боку сайту, телеканалу чи газети.

 

Багато користувачів надсилають фотографії через Telegram і деякі з них помічають низьку якість знімків, зроблених через програму. Справа в тому, що за замовчуванням месенджер використовує власні алгоритми обробки зображень, а разом зі стисненням, на виході ми отримуємо низьку якість знімків. Для виправлення ситуації потрібно зайти в налаштування та кілька разів швидко натиснути на версії Telegram, після чого відкриється вікно із системними налаштуваннями. Нам залишається лише вибрати пункт “Увімкнути вбудовану камеру”. Якщо ж з якихось причин ви не можете активувати це налаштування, то просто робіть знімки через фірмовий додаток, а потім прикріплення їх до Telegram.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.