TikTok буде платити гроші користувачам

Сервіс для створення та перегляду коротких відео TikTok планує надати авторам контенту новий спосіб заробітку. Сервіс запускає нову програму, в рамках якої перераховуватиме частину доходу провідним авторам у разі, якщо разом з їх відео демонструватиметься реклама. Аналогічну модель заохочення авторів контенту використовує відеосервіс YouTube. У рамках нової програми під назвою TikTok Pulse спеціально демонструватиметься реклама разом із «4% найкращих відео на TikTok», повідомила компанія в офіційному блозі. Втім, можливість заробити на рекламі матимуть не всі. Право на частину доходу від показу реклами отримають автори та видавці, які мають не менше 100 000 підписників.

“TikTok Pulse розроблена для того, щоб надати брендам інструменти та елементи управління, які дозволять бути частиною цих повсякденних моментів та тенденцій, що залучають суспільство”, – зазначила компанія. TikTok буде ділитися 50% доходу від реклами з затвердженими авторами, повідомила ресурсу The Verge Сенді Хокінс (Sandie Hawkins), генеральний директор TikTok з глобальних бізнес-рішень у Північній Америці. Майже стільки ж надає авторам контенту відеосервіс YouTube.

За словами Хокінс, програма TikTok Pulse буде запущена в червні в США, після чого восени нею зможуть скористатися автори ще низки регіонів світу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.