Найкращі теми для MIUI, які здатні перетворити Xiaomi на iPhone

Ми продовжуємо розповідати про найпопулярніші та якісні теми для оболонки MIUI. Створювати шедеври може будь-який талановитий користувач, тому в мережі можна знайти безліч різних варіантів дизайну.

Сьогодні мова піде про три круті теми, які просто не можуть пройти повз вас. Можливо після прочитання даного матеріалу ваш смартфон Xiaomi, Redmi, Poco трохи перетвориться.

iOS 16 Concept

Завжди цікаво трохи зазирнути у майбутнє та пофантазувати на тему того, якими можуть бути смартфони наступного покоління. При цьому немає жодних сумнівів, що восени цього року компанія Apple випустить нові iPhone з операційною системою iOS 16. Відомий дизайнер Ritik Sharma перетворив своє бачення цього питання на готову тему.

Android G iOS Style

Наступним варіантом оновити оболонку вашого смартфона стане використання гібридної теми Android G iOS Style. За назвою можна зрозуміти, що вона включає все краще від Android і iOS, що вже само по собі звучить цікаво. Відзначимо, що автором цієї роботи став дизайнер Aio, а тема підійде для смартфонів під керуванням MIUI 12/MIUI 12.5.

iPhoneX


Ще одна яблучна тема, яку сміливо можна віднести до категорії “преміум”. Автор Costantino завжди намагається вичавити максимум із можливостей MIUI, змінюючи весь дизайн, іконки додатків, віджети та екран блокування. Це оформлення як поціновувачам продукції Apple, так і звичайним користувачам, які хочуть отримати нові відчуття від використання смартфона.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.