Розумне ліжко Xiaomi допомагає боротися з вадами: ціна вражає

Xiaomi оголосила про випуск нового розумного ліжка зі складною назвою 8H Feel Leather Smart Electric Bed X Pro. Воно здатне змінювати свою форму, відстежує показники фізичної активності людини та в автоматичному режимі допомагає боротися з хропінням. У корпус смарт-меблів вбудовані два безшумні мотори, що дозволяють змінювати кут нахилу областей у районі голови та ніг з точністю до одного градуса. Наприклад, можна зручно розташуватись для перегляду телевізора. Вказується, що ліжко здатне піднімати вагу до 600 кілограмів.

Цікавою особливістю новинки стала функція виявлення хропіння. У цьому випадку спинка автоматично піднімається на 15 градусів і повільно регулює узголів’я, щоб людина повернулася на бік, а потім плавно опускається назад. Крім того, вона здатна відстежувати рухи сплячого, а також частоту його пульсу та дихання, щоб складати звіти про якість сну.

 

Управління ліжком реалізовано через фірмовий мобільний додаток Mijia, а також за допомогою пульта, що кріпиться на магнітах збоку матраца. Можна програмувати різні сценарії розумного будинку – наприклад, щоб при засинанні автоматично вимикалося світло, а при пробудженні – відкривалися штори.

 

Ціна при зборі коштів становитиме 6399 юанів (~28,410₴), а після придбати ліжко можна буде за 7399 юанів (~32,850₴).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.