Платна версія Telegram з’явиться зовсім скоро: що нового

Наприкінці квітня з’явилися перші чутки, що месенджер Павла Дурова працює над платними функціями. Це не перший метод Telegram щодо монетизації свого бізнесу — у листопаді 2021 року месенджер запустив рекламну платформу. Дохід від оголошень на рекламній платформі дозволив Telegram далі надавати користувачам безкоштовний та необмежений сервіс. Через півроку, 1 травня, у бета-версії програми для iOS був виявлений інтерфейс Telegram Premium.

Платні реакції
За допомогою тестового сервера в бета-версії месенджера для iOS вдалося запустити інтерфейс розблокування більшої кількості реакцій.

Першою на цю функцію передплати Telegram Premium звернула увагу редакція Чайна ревю. Функція на момент випуску нотатки не працює.

Платні стікери
Ще одна премільна функція, яку готує месенджер – стікери з повноекранною анімацією.

 

Першим на цю функцію передплати Telegram Premium звернув увагу розробник Алессандро Палуцці. Їх виявила редакція Чайна ревю. Як і у випадку з реакціями, отримати доступ до цієї функції передплати зараз неможливо. Палуцці також виявив, що власники преміум-підписки одержують відмітний знак поряд з ім’ям — «зірку».

Нагадаємо, у новій бета-версії месенджера для iOS під номером 8.7.2 (23313) ми знайшли чимало інших змін інтерфейсу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.