Що нового та які пристрої отримають MIUI 13.5

Xiaomi працює над проміжним оновленням MIUI до версії 13.5. У ньому, крім виправлення помилок, протестують нові фішки та покращення інтерфейсу. Розповідаємо докладніше про апдейт.

Список нововведень
Розташування системних елементів перероблять більш комфортного управління однією рукою. Якщо раніше меню “Поділитися” розтягувалося на весь дисплей, тепер це буде компактне вікно або посередині або внизу екрана. Оновлять дизайн штатних «Нотаток». У налаштуваннях з’явиться окремий пункт для способу зняття скріншота – бічними клавішами або сенсорним жестом.

Інтерфейс програми камери також зміниться. Додадуться нові шрифти та кнопки масштабування, а також інтуїтивні назви для деяких функцій. Наприклад, “Зворотний відлік затвора” перейменований на “Таймер”. Крім того, меню недавніх програм отримає покращене відображення вмісту плаваючих вікон.

У налаштування частоти оновлення матриці додадуть адаптивний пресет (для пристроїв, які його підтримують). Деякі віджети, ексклюзивні для китайської версії MIUI, стануть доступними і у глобальній прошивці. Не забули і про усунення неполадок та підвищення продуктивності. Одна з ключових проблем — некоректне спрацювання датчика наближення на багатьох гаджетах.

Які моделі отримають MIUI 13.5
Точні терміни поширення апдейту поки що не називаються. За попередніми даними, на нього можуть претендувати такі пристрої під брендами Xiaomi, Poco і Redmi:

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.