Xiaomi випустила чудові нові телевізори Smart TV 5A за ціною 6000 гривень

Ось нарешті й настав той самий довгоочікуваний день, якого багато людей напевно дуже давно чекали. Китайська корпорація Xiaomi представила на території Індії нову лінійку телевізорів під назвою Smart TV 5A, яка є п’ятим поколінням фірмових ТВ бренду. Новинки, які входять у модельний ряд, мають схожий привабливий зовнішній вигляд, дуже доступну вартість, просунуте технічне оснащення, а разом з тим інші особливості. Оскільки йдеться про міжнародні моделі, вже незабаром придбати собі такі зможуть усі охочі, зокрема жителі України та інших держав. Вартість новинок стартує з позначки $200 доларів.

Покупцям на вибір пропонують три моделі, які відрізняються один від одного діагоналлю екрана. Новинки мають діагональ 32, 40 і 43 дюйми, причому у всіх випадках роздільна здатність матриці IPS становить 1920 на 1080 пікселів (Full HD або 1080p). Нові моделі, як запевняє компанія-виробник, мають підтримку запатентованої технології обробки зображень Vivid Picture Engine від компанії Xiaomi, яка забезпечує кращу якість перегляду за рахунок підвищення контрастності та кольорів на основі машинного навчання та ІІ. Базова модель телевізора може похвалитися 4-ядерним процесором А35, 1 ГБ оперативної та 8 ГБ вбудованої пам’яті, а також динаміками потужністю 20 Вт. Цього більш ніж достатньо будь-якому сучасному користувачеві.

Що ж стосується 40-дюймової та 43-дюймової моделей, то вони отримали потужніший 4-ядерний процесор A55, 1,5 ГБ оперативної та 8 ГБ вбудованої пам’яті, а також динаміками загальною сумарною потужністю 24 Вт. В іншому, всі три нових телевізори з лінійки Smart TV 5A можуть похвалитися підтримкою Bluetooth 5.0 LE, Wi-Fi 802.11ac (2,4 ГГц + 5 ГГц), портом Ethernet для підключення до інтернету за допомогою дроту, а разом з тим ще й повноцінним 3,5 мм роз’ємом для підключення будь-яких навушників. Але на цьому переваги новинок не обмежуються, тому що вони мають підтримку технологій Dolby Audio, DTS-X і DTS-X Virtual, що забезпечують чудову якість звучання з динаміків.

Нові телевізори компанії Xiaomi, всі три моделі, працюють під керуванням операційної системи Android TV 11, яка містить у собі такі звичні для всіх програми, як Google Assistant, Chromecast і навіть сервіси Play. Крім того, до послуг користувачів магазин програм Google Play, звідки можна завантажувати додаткові програми та ігри, щоб повністю розкрити потенціал свого телевізора. Щодо початку продажів, то нові телевізори мають надійти на міжнародний ринок вже на початку травня 2022 року. Базова модель з 32-дюймовим екраном оцінена в $200, версія з 40-дюймовою матрицею коштує $300 доларів, тоді як за модель з 43-дюймовим дисплеєм викласти доведеться вже $340 доларів . За такої вартості, це дуже приваблива пропозиція щодо сукупності якостей

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.