Huawei випустила смарт-телевізори Smart Screen SE (2022) для бідних

Компанія Huawei розширила сімейство телевізорів Smart Screen SE одразу п’ятьма моделями. Всі вони обзавелися підтримкою сучасної технології покращення плавності динамічного зображення, точним кольором і розумною прошивкою. Крім того, відмінністю серії стала доступна ціна.

У модельний ряд 2022 року увійшли три базові версії ТВ з діагоналлю екрану 43, 55 і 65 дюймів, а також дві Pro-модифікації (55″ та 65″), додатково оснащені 12-мегапіксельною веб-камерою з функцією ІІ-фокусування. Усі новинки мають охоплення 92% колірної гами DCI-P3. Вони підтримують технологію MEMC підвищення плавності картинки, і навіть функції ALLM зниження затримки сигналу при підключенні по HDMI 2.1.

Виробник зазначає, що всі телевізори нової серії проходять заводське калібрування дисплея. Крім того, їх матриці сертифіковані на відповідність вимогам низького рівня синього світла. Новинки оснащені дводіапазонними модулями Wi-Fi (2,4 ГГц + 5 ГГц), та програмним «дитячим» фільтром, що відсіває небажаний контент при використанні функцій Smart TV.

 

Вартість базової моделі HUAWEI Smart Screen SE (2022) у Китаї становить $257, $332 та $483 за версію з діагоналлю 43, 55 та 65 дюймів відповідно. Pro-модифікація телевізора з 55-дюймовим дисплеєм обійдеться покупцям $393, а старший представник лінійки оцінений виробником $544. Про доступність новинок за межами домашнього ринку інформації поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.