Секрети Xiaomi: що робити, якщо смартфон повільно заряджається

Розумні телефони стали не просто засобами зв’язку, а й незамінними товаришами, без яких ми не можемо уявити своє життя. При цьому деякі користувачі запитують, чому їх смартфон заряджається занадто повільно. Причин тут може бути величезна кількість, але ми спробуємо розібратися з кожною з них.

Вам слід переконатися, що кабель заряджання правильно підключений. При поганому контакті заряджання може перериватися і відбуватися повільніше. В цілому кабель досить сильно впливає на швидкість заряджання, спробуйте використати інший “шнурок”, можливо, швидкість заряджання підвищиться. Також варто розуміти, що смартфон навіть у режимі очікування витрачає акумулятор, спробуйте закрити всі програми та відключити зайві інтерфейси, щоб заряд не відлетів прямо в момент наповнення АКБ. Заряджання від USB у будь-якому разі повільніше, ніж заряджання від блока живлення.

Як зарядити смартфон максимально швидко, якщо час обмежений? Використовуйте лише оригінальний зарядний пристрій та кабель, відключіть на смартфоні Wi-Fi, передачу даних, GPS та вивантажте з пам’яті всі програми. Також можна ввімкнути режим польоти або вимкнути телефон, щоб він не витрачав акумулятор під час заряджання.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.