ПриватБанк вилучатиме гроші з рахунків українців: залишився тиждень

З 1 травня «ПриватБанк» закриває одну з найпопулярніших послуг. Тому, не зволікайте до кінця місяця, інакше ваші кошти спишуться та Банк вилучить всі ваші збереження.

Деталі

Мова йде про накопичувальну програму Бонус+. Дану програму буде закрито з 1 травня. З початку травня всі кошти, які залишились на рахунку українців буде переведено на потреби ЗСУ. До цього часу ви можете перерахувати бонуси на рахунок ЗСУ аби використати їх в особистих цілях.

“До кінця місяця ви можете переказати гроші з рахунку “Бонус+” на потреби ЗСУ в Приват24. Або використати накопичені бонуси в мережі магазинів-партнерів “Бонус+” на власний розсуд. Вже з 1 травня програма не буде працювати”, – пояснили працівники ПриватБанку.

ПриватБанк як і інші фінансові установи у такий складний час. Банк зазначив, що на бонусних рахунках українців зберігаються непогані суми коштів, які громадяни не використовують. Адже в мирні часи бонуси накопичувались, а от зняти їх було майже неможливо. Втім, клієнти банку надовго не залишаться без бонусів, адже спеціалісти ПриватБанку вже розробляють нову бонусну програму, йдеться у повідомленні.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.