У Приватбанку пояснили причини затримки із виплатою 6500 гривень

Багато громадян у зв’язку з війною опинились в скрутних фінансових умовах. Тому, українці переймаються тим, коли ж прийде допомога від держави у розмірі 6500 гривень. На ці питання відповів «ПриватБанк».

Деталі

Попри те, що заявки на отримання коштів  перестали приймати де 31 березня, просто багато громадян досі чекають на допомогу. Ті громадяни, що подали заявку у першій половині березня отримали коштів протягом обіцяних 10 днів.

Представники «ПриватБанку» розповіли, що розпоряджається коштами Міністерство економіки. Як тільки банк отримує кошти від Міністерства економіки, то одразу нараховує допомогу на картки громадян. Громадян описують, що вони подали заявку ще 27 березня, але через 25 днів кошти так і не надійшли.

«ПриватБанк» заспокоює клієнтів та пояснює, що у фінансуванні програми є певні затримки, тому слід почекати. Також, Державна податкова служба повторно перевірила заяви та вилучила ті підприємства, які не підпадають під критерії виплати.

Виплати можуть отримати ФОП та працевлаштовані громадяни:

  • перебували на обліку в якості платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в регіонах, список яких затверджений урядом (Волинська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська області та м. Київ);
  • надали в встановленому законодавством порядку податкову звітність за IV квартал 2021 г. або річну звітність за 2021 р.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.