Смартфон для бідних Redmi 10A офіційно приїде в Україну

Інформація про міжнародну версію бюджетного смартфона з’явилася на сайті Geekbench це означає що він зайде на український ринок. Результати тестування розкрили характеристики майбутньої новинки: як з’ясувалося, гаджет поступиться китайським аналогом за обсягом пам’яті в мінімальній конфігурації.

Згідно з протоколом випробувань версія Redmi 10A для глобального ринку побудована на базі тієї ж мобільної платформи MediaTek Helio G25. Але якщо китайський варіант поставляється з 4 або 6 ГБ ОЗУ, то глобальний – з 2 ГБ оперативної пам’яті, як мінімум, в одній з модифікацій. Результати моделі в Geekbench 5 склали 132 та 486 балів в одно- та багатоядерній дисципліні відповідно.

В іншому, за даними мережевих джерел, новинка не відрізнятиметься від представленої моделі. Очікується, що вона отримає 6,53-дюймовий IPS-дисплей (HD+), акумулятор на 5000 мАг, основна камера на 13 Мп, 5-мегапіксельна фронталка та порт micro-USB. Дата початку продажу та ціна «глобальної» модифікації смартфона поки не оголошені. Ціна смартфона  буде 2900 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.