Київстар та Vodafone підготували українцям подарунки

Можна залишатися вдома та насолоджуватися переглядом телеканалів, серіалів та концертів. Київстар та Vodafone підготували абонентам приємні акції та подарунки на Великдень та нагадали про корисні послуги.

Київстар ТБ

На Великдень Київстар надав доступ до всього контенту у додатку Київстар ТБ, незалежно від того, який тариф вибраний на даний момент. Це понад 20 000 фільмів, шоу та серіалів, а також понад 300 каналів.

“Насолоджуйтесь переглядом на Smart TV, планшеті, ноуті або смартфоні. Для наших абонентів без додаткової плати та плати за трафік. Пропозиція діє до 24 квітня і не поширюється на фільми “Купівля”. Завантажуйте Київстар ТВ, і нехай Великдень подарує вам безліч найтепліших миттєвостей”, – підказали у прес-службі.


Vodafone TV

Мобільний оператор Vodafone нагадав, що абоненти можуть переглянути концерт “Океан Ельзи” 24 квітня. Перегляд у програмі Vodafone TV буде здійснюватися без плати за трафік. І поки українці насолоджуються концертом, є можливість підтримати співгромадян, які потребують допомоги, перевівши гроші у фонд “Твоя опора”.


“Надсилайте будь-яке смс на номер 88000 – і з мобільного рахунку буде відправлено 20 гривень до фонду “Твоя опора”, – наголосили в повідомленні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.