Як створити приховану папку на смартфонах Xiaomi та Redmi

У сучасному світі все більшого значення набуває цифрова безпека. І хоча в більшості випадків смартфоном користується лише одна людина, іноді може виникнути потреба приховати деякі файли або папки.

У магазині програм Google Play можна знайти десятки різних програм від сторонніх розробників, які допомагають приховати або захистити доступ до певних файлів. Але якщо ви є щасливим власником смартфона Xiaomi, Redmi, Poco під керуванням MIUI, вам нічого ставити не треба. Справа в тому, що ця оболонка вже має ряд інструментів, які допоможуть приховати секретні файли, навіть якщо ваш смартфон потрапить у чужі руки.

Процес приховування дуже простий. Вам потрібно запустити фірмовий додаток “Провідник”, довгим торканням вибрати папки або файли, які бажаєте приховати. Після цього в меню, що випадає, залишається лише натиснути на кнопку “приховати”. Після цього папки будуть приховані від усіх програм, їх не можна буде виявити навіть при підключенні смартфона до комп’ютера. Ну а щоб побачити вміст “прихованого сховища”, вам потрібно в кореневому каталозі провідника зробити свайп вниз і ввести код блокування або іншим способом підтвердити свою особу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.