Нова пошта запустила нову послугу з гарними знижками

Компанія Нова пошта запустила нову послугу під назвою “Речі з дому за кордон”. Про це повідомляє прес-служба компанії. Так, можна відправити валізу або коробку з особистими речами до однієї з 24 країн Європи зі знижками від 50% до 80%. Крім того, у Новій пошті пояснили, що рівень знижки при надсиланні посилок до 30 кг залежить від ваги відправлення. При надсиланні речей вагою від 30 до 70 кг вартість залежить від зони доставки, до якої входить країна – першої чи другої.

Наприклад, відтепер вартість посилки з особистими речами з України до Польщі вагою до 2 кг становить 800 гривень, до 10 кг – 1200 гривень, а якщо відправити 30 кг – 2 000 гривень. При цьому до тарифу не входять можливі мита та податки, які можуть нараховуватися в країні отримання.

Зокрема, надіслати речі за новою послугою можна до Польщі, Франції, Німеччини, Італії, Болгарії, Угорщини, Литви, Естонії, Хорватії тощо. Весь список 24 країн та їхнє зонування за посиланням: https://novaposhta.ua/tarify_md. Проте до перевезення не допускаються документи з посвідченням особи, їжа, ліки, алкоголь, електроніка (фотоапарати, ноутбуки, телефони тощо), гроші, а також іменні банківські картки та горючі матеріали.

“Надіслати посилки через послугу “Речі з дому за кордон” можна в будь-якому працюючому відділенні або оформити самостійно через особистий кабінет на сайті. Доставка за кордон здійснюється лише за адресою одержувача. Максимальна вага відправлення – 70 кг, габарити не повинні перевищувати 120х80х69 см. Термін доставки орієнтовно від 6 днів”, – пояснили у компанії.
Для того, щоб скористатися послугою, необхідно:

принести відправку, але обов’язково у розгорнутому вигляді, щоб зробити його загальний опис відповідно до митного законодавства та встановити оголошену вартість;

назвати країну, місто, індекс та точну адресу, куди потрібно доставити відправлення. Крім того, вказати ПІБ, контактний телефон та адресу електронної пошти одержувача;

При надсиланні більше однієї позиції з клієнтом обов’язково зв’яжеться по телефону співробітник Нової пошти Глобал для заповнення інвойсу для митниці.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.