Укрпошта буде видавати людям мобільні телефони абсолютно безкоштовно

Останнім часом «Укрпошта» робить неймовірні речі. Нещодавно поштовий оператор повідомив, що разом з фондом «Лазар» розпочнуть дарувати смартфони літнім людям.

Деталі

Акція отримала назву «Зв’язок надії», а спрямована вона на те, аби пенсіонери могли завжди бути на зв’язку. Річ у тім, що на звільнених територіях, які були під окупацією, мародерство доходили до того рівня, шо окупанти забирати смартфони навіть у пенсіонерів. Це призвело до того, що багато громадян залишилось без зв’язку з рідними та світом.

Перевагою є те, що кожен може стати учасником благодійної акції. Погодьтесь, у кожного з нас залишитись старенькі смартфони, якими ми не користуємось. Тепер ви зможете допомогти літнім людям та віддати їм свій смартфон. Не важливо якої він моделі, ви допоможете навіть кнопковим телефоном. Головне аби він був справний та мав в комплекті зарядний пристрій.

Вам варто лише принести допомогу у відділення «Укрпошти». Оформляється доставка на фонд «Лазар» (пер.Памви Беринди, 6, м.Київ, Україна, 01015 тел.+380443906771). Оплата доставки здійснюються за стандартною тарифікацію «Укрпошти».

Після цього, ваша допомога потрапить у потрібні руки. Крім того, мобільні оператори також нададуть безкоштовні SIM-карти.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.